Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti




EVACUAREA GAZELOR DE ARDERE

EVACUAREA GAZELOR DE ARDERE

Gazele de ardere formate din arderea comustibilului sunt evacuate in atmosfera pe circuitul focar-canal de fum-cos. Pentru centralele termice de preparat apa calda si abur de presiune joasa, evacuarea gazelor de ardere se face de obicei prin tiraj natural si numai in cazuri exceptionale prin tiraj fortat.

Evacuarea gazelor de ardere prin tiraj natural

La centralele termice cu puteri termice mici si mijlocii, amplasate in subsolul cladirilor, evacuarea gazelor arse se face pe traseul canal-cos de fum.


Evacuarea gazelor de ardere prin tiraj fortat

Tirajul fortat se va prevedea in cazurile in care: tipul cazanului impune aceasta; caldura gazelor de ardere este recuperata (ex.: pentru incalzirea aerului de combustibil); conditii particulare impun cosului de fum o inaltime mai mica decat cea minima necesara pentru functionarea prin tiraj natural (ex.: vecinatatea unui aeroport, obligativitatea inglobarii cosului de fum intr-o cladire; caracterul provizoriu al centralei termice, amplasarea ei intr-un ansamblu arhitectonic care nu permite cosuri inalte etc.).