Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucurestiRaspunsuri

 
Nume: Dragomir Camelia Luni, 19 Martie 2007 08:27:33
Oras: Dr.Tr.Severin
Mesaj:
As vrea sa stiu ce tevi sunt mai bune pentru instalatia de incalzire:cupru,pexal,teava neagra.Mentionez ca voi poza tevile aparent.
As vrea sa stiu de asemenea ce tip de centrala sa achizitionez pentru un necesar de caldura de 20kw,pe lemne sau electrica si care e mai eficienta,raporul pret calitate ?
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Miercuri, 04 Aprilie 2007 10:03:22
Mesaj:
Buna ziua,
Toate solutiile in materie de tevi sunt bune, sau mai bine zis prezinta avantaje si dezavantaje. Pentru cele montate aparent eu va recomanda cuprul, arata mult mai bine.
Pentru centrala va recomand sa va adresati unui producator cunoscut iar ei sunt cei mai in masura sa va faca o comparatie intre o centrala pe lemne sau una electrica. Exista si varianta pe gaz, cu butelie externa, in afara casei care se umple.