Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: Roxana Tomescu Luni, 28 August 2006 12:49:00
Oras: Ploiesti
Mesaj:
Doresc sa deschid o patiserie Fornetti in curtea unui domn, intr-o camera la strada. Camera respectiva este foarte mica, dar cu bunavointa locatarului o vom mari, spargand un perete. Cum se face separatia de gaze si mai ales cat ma costa?
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Duminica, 03 Septembrie 2006 09:49:18
Mesaj:
Buna ziua,

Daca tot refaceti camera respectiva va rog sa aveti in vedere sa existe suficiente geamuri, cel putin 5% din Volumul incaperii care sa fie cat mai mare. Banuiesc ca o sa aveti si cuptoare, pt asta sa aveti in vedere o grila permanent deschisa.

Un pret exact este greu de spus fara a vedea traseul si numarul de focuri.
Important este ca proprietarul respectiv sa fie racordat la gaze, si dvs. doar va legati de instalatia existenta cu un contor separat si contract separat.

Pentru o solutie exacta si un pret final (inclusiv aprobari, lucrarea la cheie) contactati o firma autorizata distrigaz din ploiesti. Noi momentan ne desfasuram activitatea in bucuresti, poate pe viitor ne extindem si in ploiesti.

Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati telefonic.