Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: Traian Traian Miercuri, 23 August 2006 11:41:32
Oras: Bucuresti
Mesaj:
Ma intereseaza instalarea unei conducte de gaze din fata casei pana la etajul 1.Doresc ca cineva sa se ocupe inclusiv de aprobari si lucrarea sa fie predata <la cheie>. Fac mentiunea ca vecinii mei de la parter au o conducta de gaze trasa, insa refuza conectarea mea pe motivul ca au aprobate doar 2 focuri.
Exista temei legal ca sa se faca extinderea de la 2 la 4 focuri, pe conducta existenta in asa fel incat sa ma pot racorda si eu ? Va rog sa imi precizati daca se poate face racordarea pe instalatia vecinilor de la parter (prin achitarea cotei parte ) in conditiile in care de pe starda exista un singur bransament la care mai sunt cuplati alti vecini cu alte doua focuri aprobate.
Va multumesc cu anticipatie!
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Duminica, 03 Septembrie 2006 09:38:39
Mesaj:
Buna ziua,
In primul rand daca exista un bransament se foloseste acela. Daca regulatorul nu face fata la focurile suplimentare se inlocuieste cu unul mai mare.

Este posibil ca o anumita conducta sa fie proiectata pentru 2 focuri si in cazul racordarii a mai multor focuri sa nu mai faca fata sa trebuiasca sa fie inlocuita cu o conducta mai groasa eventual.

Societatea noastra realizeaza lucrari de instalatii gaze la cheie, inclusiv aprobari. Solutia exacta este greu de spus, trebuie vazut la fata locului, exact dimensiunea tevilor si traseul si aleasa solutia optima.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic.