Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: GabrielaM Miercuri, 21 Iunie 2006 17:25:19
Oras: bucuresti
Mesaj:
Buna ziua,
as dori sa stiu cat ar costa racordarea la o instalatie de gaze existente intr-o curte comuna (cu mai multi locatari)? Trebuie sa am acordul vecinilor din curte? Am inteles de asemenea ca trebuie sa platesc proprietarului care a facut lucrarea initiala? Sau trebuie sa le platesc tuturor celor care s-au racordat ulterior? Cam cat ar costa aproximativ? Va multumesc si va doresc o zi buna, Gabriela
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Miercuri, 12 Iulie 2006 10:42:27
Mesaj:
Buna ziua,

Daca instalatia de gaze a fost facuta sau modificata dupa 90 trebuie sa achitati cota parte proprietarului sau proprietarilor dupa caz (daca este unul singur sau mai multi, daca sunt mai multi se imparte suma la nr lor). Trebuie sa stabiliti cu dansii. Dupa achitarea sumei, proprietarii va dau o hartie in care scriu ca au primit cota parte de la dvs.

Pentru un cost exact al lucrarii este greu de estimat mai ales la curte. Trebuie vazut la fata locului. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic.