Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: mihai ovidiu Miercuri, 20 Ianuarie 2016 10:59:16
Oras: buzau
Mesaj:
Buna ziua!!! am achizitionat de curand un apartament cu 2 camere ce nu a mai fost locuit de aproximativ 8 ani dar are ca sistem de incalzire convectoare pe gaz,2 la numar;unul in sufragerie si unul in dormitor.As vrea sa pun centrala termica si am inteles ca sunt o gramada de hartii si lucruri de facut.Ca alte detalii teava care placa de la contoarul de gaze si pana la convector este de jumatate de tzol(sincer habar nu am ca nu ma pricep) si am inteles ca treb schimbata pe 3/4 si contoarul treb schimbat si proiectul de gaze.Sincer sa fiu eu sunt tare in ceata si habar nu am de unde sa incep si cum sa o fac si ce acte imi trebuiesc ca sa fiu in perfecta legalitate cu instalatia de centrala.Daca se poate un ajutor!!!! MULTUMESC ANTICIPAT!
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: