Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: Cezar Miercuri, 03 Noiembrie 2010 10:55:42
Oras: Bucuresti
Mesaj:
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc ce are instalatie separata de gaze pe scara. Eu si o parte din vecini am ramas bransati la coloana comuna de gaze din lipsa de bani pentru montajul contoarelor. Acum circa 3 saptamani cei de la distrigaz au venit intr-o inspectie in tot blocul, apoi au afisat pe usa de la parter cum ca instalatia comuna de gaza este intr-o stare "precara" si daca aceasta nu se schimba in termen de 30 de zile acestia vor sista lgazele. Raspunsul ce mi l-a dat administratorul a fost sa-mi caut o firma de instalatii de gaze autorizata si sa ma bransez cu contoar pe hol. Eu nu am bani pt o asemenea investitie si nici ceilalti vecini ce au ramas pe instalatia veche nu detin posibilitatile necesare. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o slutie pt a ies din acest impediment, mai ales ca acum in prag de iarna deja caldura o sa ne omoare la intretinere, nu am de aruncat 900 de lei pe o investitie ce nici macar nu o vreau.
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Vineri, 05 Noiembrie 2010 19:54:53
Mesaj:
Buna ziua,

Din cate ne spuneti o solutie mai ieftina ar fi remedierea instalatiei vechi.
Vorbiti cu vecinii care mai raman pe instalatia veche si cosul de imparte. Dupa care apelati la o firma / sau mai multe sa aveti o comparatie de pret/solutie tehnica.