Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: Cristian Ioan Miercuri, 20 Octombrie 2010 20:21:07
Oras: Bucuresti
Mesaj:
Unul din locatarii de la etajul 4 al blocului in care locuiesc a decis sa-si instaleze centrala de apartament. In acest scop, a demarat lucrari pentru racordarea individuala la conducta de gaze. Pana aici este dreptul sau incontenstabil. Numai ca firma care executa aceasta racordare a spart, prin perforare, planseul de beton din casa scarilor la 3 din cele 4 etaje si a taiat fierul beton din armatura de care s-a lovit in cursul perforarii. Este evident ca in acest fel este afectata structura de rezistanta a imobilului. As dori sa stiu ce acte normative reglementeaza acest gen de lucrari si cine autorizeaza executia. Cu multumiri anticipate tuturor acelora care-mi vor furniza aceste elemente.
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Vineri, 22 Octombrie 2010 10:20:07
Mesaj:
Nu sunteti prima persoana care intreaba/isi pune problema aceasta. Acceasi problema apare si atunci cand cineva isi face o gaura in bucatarie pentru hota. Exemplele pot continua. In princpiu nu ar trebui sa fie probleme de la o gaura de diametru de aprox 8cm. Dar un raspuns exact il poate da numai un inginer structurist.