Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: mihai dumitrache Vineri, 20 August 2010 09:14:06
Oras: ploiesti
Mesaj:
ma intresa o separatie de gaze pentru un apartament in ploiesti, in momentul de fata nu exista instalatie facuta pentru separatie, ma puteti indruma , ce pasi trebuie sa urmez, privind coloana de separatie am vazut ca se face prin interiorul blocului, mi se parea mult mai estetic si mai sigur sa se urce cu coloana principala pe exteriorul blocului undeva prin spate in cazul meu unde este si cea actuala pentru gatit, montat contoarele pe bloc , si coborat pe teava de cupru la apartamente in bucatarii(acesta este un exemplu din Valencia , Spania)citirea se face pe bloc , si se evita gaurirea peretilor si asezarea inestetica a tevilor prin casa, in plus mi se pare un risc espunera instalatiilor pe scara , o pierdere de gaze poate duce la o catastrofa. va multumesc
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Sambata, 21 August 2010 19:44:13
Mesaj:
Buna ziua,
Noi activam doar in Bucuresti si Ilfov.
Putem sa va recomandam sa cautati o firma autorizata din Ploiesti.
Instalatiile de gaze nu se pot executa in Romania pe cupru, conform legislatiei in vigoare. Se poate monta coloana pe exteriorul blocului daca accesul la teava este facil. Exemplu, sunt balcoane.