Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: IRINA PLAIASU Sambata, 31 Octombrie 2009 01:39:53
Oras: TARGOVISTE
Mesaj:
Parintii mei au in baie un cazan vechi pt. incalzirea apei intrucat le renovez baia am cumparat un instant de apa calda care va fii pun exact in locul unde a fost acest cazan. Mentionez ca baia va devenii mai mica iar instantul ramane intr-o incapere de 16m2 cu aerisire directa in exterior.Pentru aceasta mi s-a spus ca trebuie sa modific proiectul nu inteleg de ce pentru ca nu se modifica cu nimic proiectul decat se face o inlocuire de aparate.Care sunt actele normative pentru aceste cazuri? Multumesc !
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Sambata, 05 Decembrie 2009 10:42:42
Mesaj:
Cu siguranta principiul de functionare al cazanului vechi, consumul de gaz, difera de cel nou. Din aceasta cauza trebuie refacut proiectul. Si normativele au fost schimbate. In felul acesta se verifica daca respectati normativele in vigoare.