Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucurestiRaspunsuri

 
Nume: Petro Marti, 02 Iunie 2009 09:32:48
Oras: Iasi
Mesaj:
Buna ziua
Locuiesc in Iasi si din 2003 ne-am separat de la instalatia de gaz(cea veche a blocului), tragind de la parter pina la et.4 singuri conducta si suportind cheltuielile. Acum doi ani, o vecina tot de la et.4 ne-a platit o suma de bani si a devenit coproprietar cu noi.
Acum mai doreste cineva de la et.3 sa se \"intepe\", cit credeti ca ar trebui sa-i cerem pentru asta? Dar daca ar vrea sa devina coproprietar cu noi? VA MULTUMESC.
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Miercuri, 17 Iunie 2009 15:55:51
Mesaj:
Buna ziua,

Se poate calcula, daca mai stiti costul initial, la acel cost sau sa actualizati costul la zi. Apelati la o firma specializata si cereti oferta pentru lucrarea respectiva. Si in felul acesta aveti costul actual.