Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucurestiRaspunsuri

 
Nume: Manolache Marti, 30 Decembrie 2008 18:26:35
Oras: Bucuresti
Mesaj:
La fel ca domnul Barsa Mihai, vreau sa ma separ de conducta blocului si sa-mi instalez un contor ptr. gaze separat. Locuind la parter trebuie sa fie montata o alta coloana de gaze pana la ultimul etaj? Unii proprietari de apartamente sunt si ei separati. Exista posibilitatea racordarii la coloana trasa de ei? Elementul timp deasemenea pentru mine este foarte important. Exista pe piata firme care executa toata documentatia eu ca proprietar sa fiu prezent doar la semnarea actelor si receptia lucrarii? Rog sugestii !!! (Firme)
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Vineri, 09 Ianuarie 2009 20:22:32
Mesaj:
Buna ziua
Societatile care ofera servicii de instalare/proiectare/executie retele de gaze va executa toata lucrarea la cheie. Dvs trebuie doar sa prezentati documentele de proprietate sau chirie.

Puteti oricand sa ne contactati telefonic pentru mai multe detalii.