Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: Purice Diana Marti, 01 Noiembrie 2005 17:46:21
Oras: bucuresti
Mesaj:
am un spatiu comercial intr-o casa de 2 etaje. As dori o separare a gazelor de proprietara, un contoar separat..eventual sa-mi schimb si teava cu una mai mare..ce trebuie sa fac?
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Miercuri, 02 Noiembrie 2005 10:30:28
Mesaj:
Tot ce aveti de facut este sa contactati o firma autorizata. Separarea, inclusiv contor individual, schimbarea conductei cu una mai mare, obtinerea avizelor necesare fac parte din serviciile oferite de noi si banuiesc, de majoritatea firmelor autorizate.
Trebuie doar sa aveti actele de proprietate (inchiriere), un inginer se va deplasa la sediul dumneavoastra, va recomanda solutia tehnica optima si devizul (oferta de pret).

Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati sau sa ne trimiteti datele dvs. de contact.