Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: Gresita Constantin Irinel Vineri, 29 Aprilie 2005 07:25:01
Oras: BALS
Mesaj:
Am o garsoniera in Bals, iar anul trecut s-a facut de catre distrigaz(cred) separatie la gaze, s-a renuntat la reteaua veche si s-a construit alta, fiecare avand contoare individuale, dar tevie sunt trase numai in bucatarie si au dimensiunea celor vechi . As dori sa montez un convector de perete in sufragerie - va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac, de ce avize sau proiecte mai am nevoie, daca puteti sa ma ajutati si care ar fi pretul estimativ al acestor lucruri . Va multumesc anticipat.
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Miercuri, 04 Mai 2005 19:51:14
Mesaj:
Buna ziua,

Toate lucrarile descrise de dvs. mai sus (reproiectare instalatie gaze, inlocuire tevi, consumatori noi) sunt executate de societati autorizate Distrigaz. Din pacate noi nu desfasuram activitatea in orasul dvs. V-as recomanda sa va deplasati la cea mai apropiata sucursala Distrigaz si sa cereti o lista cu societatile autorizate care presteaza servicii in localitatea dvs.
Ei trebuie (ca si noi) sa va ofere o solutie la cheie, care include executie + proiectare si eventuale avize. Ca pret, acesta nu este unul fix, difera in functie de fiecare lucrare in parte si acesta se stabileste la fata locului.

Daca mai aveti alte nelamuriri suntem oricand la dispozitia dvs.
Echipa instalatii-gaze.ro
SC EMI IMPEX 2000 SRL