Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: Udriste Cornel Vineri, 22 August 2008 15:37:47
Oras: Bucuresti
Mesaj:
Ma numesc Cornel Udriste si locuiesc in str. Serg. Ghe. Donici nr. 4,bl.71, scA, et. 6, ap.27, Sector 5 si ma confrunt cu urmatoarea situatie. Din anul 2003 eu m-am separat de coloana comuna de gaz, montand pana la etajul 6 o alta coloana conform prevederilor legale in vigoare. In prezent la aceasta coloana cu acceptul meu s-a racordat inca de la instalare si un vecin care locuieste la et. 3. De ceva vreme, asociatia de proprietari incearca sa ma constranga prin diferite cai ca sa le vand lor coloana, insa la un pret fixat de ei, care nu poate fi acceptat. De fapt pretul este stabilit de o firma care spun ei ca pot sa le monteze o coloana pana la et 10 cu 3600 ron. Mai nou, presedintele asocoatiei aud ca ar fi stabilit cu firma respectiva sa le monteze o alta coloana, paralela cu aceea montata de mine. Pentru ca in tara asta nu este exclus nimic, va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac daca acestia isi pun in aplicare planul. Multumesc anticipat
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: