Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: Borcila Eugen Luni, 04 Februarie 2008 08:56:05
Oras: IASI
Mesaj:
Doresc sa-mi montez un detector de gaz.CUM SE MONTEAZA? multumesc.
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: at3fan Luni, 04 Februarie 2008 16:28:34
Oras: onesti
Mesaj:
Dvs nu puteti sa-l montati de unu singur trebuie chemat pe cineva specializat.
Este necesar un specialist si in domeniul electronicii pt ca detectorul propiu-zis se monteaza in casa. In plus el trebuie sa fie si un instalator specializa sa puteti benificia de garantia produsului... cel mai bn ar trebui sa vb cu instalatorul ce va facut instalatia de gaz.
 
Nume: nastase gheorghe Marti, 15 Aprilie 2008 09:01:20
Oras: constanta
Mesaj:
electrovalva de pe teava de gaz cind nui alimentata cu tensiune alimentarea cu gaz a casei trebuie sa fie oprita dar la mine nu se intimpla asta alimentarea cu gaz ramine deschisa chiar si daca opresc total retiaua electrica.Meseria mea este electromecanic si la firm.care lucrez de 7ani folosesc diverse modele de electrovalve dar la gaz am zis ca poate astea fumctioneaza diferit de cele de aer comprimat.Ce saintimplat cu electrovalva
 
Nume: vasile claudia Miercuri, 07 Octombrie 2009 14:50:05
Oras: bucuresti
Mesaj:
vreau sa mut aragazul in balcon- adica din locul unde este acum, trebuie mutat 30-40 cm mai departe. Avem ceasuri-dar nu in casa-, dar odata cu mutarea lui nu trebuie decat schimbat furtunul -trebuie unul mai mare, sa nu stea intins la maxim ci mai lejer- si data o gaura in laterala unei arcade sa treaca furtunul pe acolo sa nu fie la vedere.Intrebarea mea este: e bine sa fac asta si daca e ok trebuie musai sa-i chem pe cei de la gaze? Cum ar fi mai bine sa procedez, ce-mi recomandati?
multumesc anticipat
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Sambata, 17 Octombrie 2009 12:26:35
Mesaj:
Buna ziua,
Conform legii, numai firmele/persoanele autorizate si calificate pot intervenii asupra instalatiei de gaze. Pentru mutarea in alta incapere trebuie si proiect din care sa rezulte ca incaperea respectiva respecta standardele.

Practic, dvs decideti cum procedati, este o operatie foarte simpla.