Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: Claudiu Rosca Duminica, 23 Decembrie 2007 18:47:22
Oras: Cluj-Napoca
Mesaj:
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema

Mi-am montat si eu o centrala de apartament binentele in bucatarie cu cosul in lateral. Am angajat profesinisti pt acest lucru. Deoarece a trebuit sa las o distanta de 15 cm de la conducta de gaz din apartament centrala a trebuit sa o pun mai in interior ceea ce a facut ca cosul de fum sa iasa in exterior foaret punti cam 5 cm. Desi am intrebat pe multi specialisti toti mi-au spus ca este inregula, dandu-mi toate avizele. De prelungit nu prea pot deaorece imbinatura cosului de fum cu un eventual prelungitor ori este inafara si nu are sustinere deloc ori este in interiorul peretelui sustinerea fiind de 5-10 cm.
Problema este cu vecinul de deasupra. Zice ca ii vine fumul in casa. Deoarece este frig condensul vaporilor... iti dau impresia unui "fum" .
Din ceea ce am citit eu nu am gasit nicaieri o lungime la cosul de fum din exterior. Ceea ce am gasit pe un site a unei firme ce comercializeaza centrale termice este 60 cm de la cos la orice geam. La geamul meu nu are 60 cm (cred eu ca nici un posesor de centrala nu prea are aceasta dimensiune) dar fata de a vecinului precis o are mai mare de 60cm.
Stie cineva care este ADEVARUL? Sau care este legea, normativul sau articolul de lege care sa prevada aceasta distanta?
Va multumesc anticipat.
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: