Despre noi
Servicii
Legislatie
Normativ instalatii gaze
Intrebari si raspunsuri
Locuri de munca
Contact

Instalatii de gaze si incalzire pentru apartamente de bloc:

Una din cele mai importante investitii pe termen mediu, in scurt timp investitia se amortizeaza si beneficiezi de un confort sport.

Instalatii gaze pentru case, vile, cabane:

Daca pentru un apartament instalatia de gaze si incalzire se poate considera un plus de confort si nu o necesitate, pentru case devine o necesitate. Indiferent daca doriti renominalizarea consumatorilor de gaze sau o instalatie noua apelati cu incredere la specialistii nostri.

colortuning.ro - inscriptionari si colantari in bucuresti



Raspunsuri

 
Nume: chelemen ioan dan Duminica, 28 Octombrie 2007 12:30:41
Oras: bucuresti
Mesaj:
am cumparat recent o garsoniera care are instalatie de gaz fara ceas nu am nici un contract si nici vreun dosar, nu stiu cum or fi facut fostii proprietari instalatia (???); unde ma adresez ca sa montez ceasul si sa beneficiez de gaze cu contract in regula, mentionez ca am fost la distrigaz si mi-au spus ca trebuie sa iau legatura cu firma care a facut instalatia (!!), mi se pare totusi ca ei trebuiau sa-mi dea aceste date; cu cine sa iau legatura sa incep demersurile ?
 
Nume: E-mail:
Pagina web: Oras:
Mesajul tau:
Numarul alaturat pentru validare:  cod verificare Mesaj privat: 
 
Nume: Suport instalatii-gaze.ro Joi, 01 Noiembrie 2007 19:54:02
Mesaj:
Buna ziua. Ar trebui sa va spuna ei macar numele firmei sau sa aflati de la fostii proprietari. Daca nu contactati orice firma, cum suntem si noi, si faceti proiectul din nou (care costa bani)
 
Nume: claudia Miercuri, 16 Ianuarie 2008 14:07:25
Oras: buzau
Mesaj:
SUNT INTERESAT SA MI TRAG GAZELE IN APART.DE LA CONDUCTA DE GAZ DE PE SCARA-
VREAU SA STIU?-CUM PROCEDEZ?
-SI CUM FAC CU LOCATARI?CARE AU PLATIT EI INAINTE TEAVA PRINCIPALA?VREAU SAMI SPUNETI PROCEDURA LEGALA??
CA MAI INAINTE MEA ,A EI CERUTA O FAMILIE,SA-SI BAGE GAZELE IAR UNI LOCATARI SUSTIN AU DREPTUL SA-TI CEARA CATI BANI VOR!!MAI EXACT CAM 100E.SI VA DAT SEAMA SUNT DEJA 20 FAMILII PE SACARA ASTA!!EU CHIAR TREBUIE SA LE DAU ACEASTA SUMA??E LEGAL??SI DAC NU E.CA MA SFATUITI SA FAC??
VA MULTUMESC DIN SUFLET!!